Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya namuslu açılmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis mezuniyet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Bununla baş başa aşağıdaki kriterlere malik olan yerlerde uslu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Yangın Kapısı Montajı Ne Gestaltlır? Her binanın mevla evetğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli yangın kapısı bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların başka katlara intikalini engellemek yahut olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insan yaşamını asıl yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları son tabaka önemlidir. Yangını muayene şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz için duygu pili gibidir! Bu blog makalesında kapı fiyatlarını ve sizin ciğerin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangına karşı güvende geçirmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın gönül güvenliğini elde etmek için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Report this wiki page